top of page
Finn din indre kraft 
bilde.jpg

3 september - Dagsretreat på Koss Gård  i Brumunddal

 

Tema - Finn din indre kraft

Har du lyst til å sette av en søndag i september til deg selv? Kanskje dette er noe for deg? Mitt mål er at denne dagen skal gi deg påfyll, innsikt og motivasjon du kan ta med det videre inn i høsten. Det er ulike faktorer som gjør av våre kropper havner i stress og våre hjerner i tanke kaos, og som igjen kan gi oss følelsen av å miste litt av vår kraft. Det finnes ulike verktøy vi kan bruke for å forløse stress, og finne tilbake til oss selv. Hvordan kan du selv finne de helbredende kreftene som finnes i oss alle? Hvordan få tilgang til dine indre ressurser? Det er mye som holder oss tilbake, og som gjør at vi ikke lever det livet vi ønsker. Finn din indre styrke, er den røde tråden gjennom hele dagen. 

Koss gård finner du i Brumunddal. Vi skal gjøre MediYoga, pust øvelser og meditasjon i et herlig rom med vakker utsikt over naturen. Lunsjen er på i det store gårdshuset ved siden av. 

Dagsprogram:

10 - 12.30: Intro teori. MediYoga og meditasjon med mål om å styrke din indre kraft og forløse indre stress. 

12.30 - 13.30: Pause og lunsj. Kortreist mat laget av Koss gård.

13.30 - 15.00: Blanda teori og mye praktiske øvelser. Faktorer til at vi kan oppleve å miste vår indre kraft? Hva kan jeg konkret selv gjøre i min hverdag for å finne min indre styrke ?

15.00 -15.45: Hvordan pusten kan være en hjelp. Litt om kulde eksponering og isbading som et verktøy. 

15.45: Vi kjører ned til Mjøsa for et lite dypp for de som vil. Der skal vi ta med oss teorien og praktisere det vi har tatt oss med under dagen. Du kan selv velge om du vil dyppe tærne i vannet eller om du vil ta et bad. Kanskje kan du bli inspierert til å fortsette med bading utover høsten, eller noen andre verktøy, der du får kontakt med din indre styrke. 

Dagen avsluttes rundt 16.30

Pris for hele dagen inkludert lunsj og kaffe/te: 1095,-

Ta gjerne med matte og pledd, men det finnes også utstyr du kan låne. 

Pga. at jeg binder meg til lokaler, faktureres hele beløpet ved avbestilling mindre enn to uker før kurs start, om jeg ikke har personer på venteliste. Men du kan gi plassen til noen andre. 

Har du noen mat allergier, så si ifra. 

Her finner du Koss gård: https://www.kossgaard.com/

Vent med betaling til du får nærmere beskjed: Vipps nr er 617957, Balansert Helse. Du kan også få faktura. 

b.jpg

Alle bildene er fra salen vi skal være i på Koss gård. 

j.jpg
b.jpg
bottom of page