Sjokolade mousse med hint av kaffe smak
1 ss raw kakao pulver
2 dl melk ( ved allergi kan du bruke havremelk, mandel melk eller kokos melk)
4 ss kaffe (kan sløyfes om du ikke liker denne smaken)
3 dadler
3-4 ss chia frø
​
Jeg varierer å legge i 1/2 fryst banan og en stor ts peanøttsmør. Dette gir en søt nøtte smak. Kan da evt. ha litt mer melk om du opplever at den blir for tykk.
​
Bland alt i en blender. Hell det i et glass og la stå i kjøleskapet minimum10 min. Om du vil kan du ha kakao nibs eller hakket mørk sjokolade på toppen.
​
Jeg synes denne smaker veldig godt og jeg liker hint av kaffe smaken. Om du ikke liker det, kan det sløyfes. Chia frø har blitt brukt i lange tider som energi medisin. Den stammer fra Sør Amerika og kommer fra en viltvoksende plante. Den inneholder protein, en høy andel av sunt fett og spesielt de essensielle omega 3 fettsyrene. Den inneholder også mye fiber som er supermat for våre tarmbakterier. Chiafrø inneholder også folat,kalsium, magnesium og kalium.
​
​
