yoga Pose

MediYoga

Nye MediYoga kurs fra uke 43 - 48, 2021:

Onsdager 10 - 11.30. 6 ukers kurs fra uke 43 - 48. Pris kr 1250 for hele kurset. 

Torsdager 18.45 - 20.15. 6 ukers kurs fra uke 43 - 48. Pris kr 1250 for hele kurset. 

Kan bytte mellom onsdag og torsdag om plass. Kunder som påmeldt på kurs prioritert. 

 

Om du melder deg på et helt kurs får du to plasser på min kollega Tanja Evensen sin yoga. Les mer om henne her om du vil. Det forutsetter at det er plass. www.tanjaevensen.com

 

Ta kontakt om du vil ha en gratis prøve på time eller drop inn. Melder du deg på kurs, er det kr 200 pr gang eller om du binder deg for flere ganger kr 210 pr gang. Drop inn kr 250,- Om du vet at du ikke kan være med alle ganger, finnes det mulighet for å kjøpe antall ganger til kr 210 per gang, men de som melder seg på et helt kurs har første prioritering.  

Vil du følge meg i en lukket FB gruppe og få guidet video i pust, avspenning, meditasjon og MediYoga, så søk opp min FB side Balansert Helse og be om å bli lagt inn i Kristins pauserom. Her vil du for kr 249  få tilgang til ulike guida klipp (Kr 200 for deg som har vært med før) ut 2021. Les mer om dette under pauserom med Kristin på denne hjemmesiden. Vips nr er: 617957 Balansert helse

Hva er MediYoga

MediYoga er en rolig og meditativ yoga form med fokus på pust. Den passer for alle, da den enkelte

øvelse kan tilpasses og du kan velge om du vil sitte på golv eller stol. Er du helt frisk, kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet og indre ro. Du påvirker både kropp og sinn med MediYoga. 

Den er god for å roe ned nervesystemet og derfor passer godt som en teknikk til  å reduserer stress, påvirke indre uro, smerter, høyt blodtrykk, hodepine og søvnplager. Disse tilstander blir ofte bedre, om vi roer ned kroppen.

Det viktigste er erfaringen du opplever at MediYoga gir deg, så kom og test en gratis prøve på time.