yoga Pose

MediYoga

Nye MediYoga kurs: 

Onsdager, 6 ukers kurs fra 10-11.30 fra 21april - til og med 26/5. Pris1250 kr. 

Torsdager, 7 ukers kurs fra 18.45-20.15 fra 8 april (Uke 14 til og med uke 21 og ingen kurs uke 19). Pris: 1450 kr. De to første uken blir det bare for de fra Hamar kommune. Fra uke 16, tordag 22 april starter det opp for alle. Da 5 ukers kurs for kr 1050,- 

Om du melder deg på et helt kurs får du to plasse på min kollega Tanja Evensen sin yoga. Les mer om henne her om du vil. Det forutsetter at det er plass. www.tanjaevensen.com

 

Ta kontakt om du vil ha en gratis prøve på time eller drop inn. Melder du deg på kurs, er det kr 200 pr gang eller om du binder deg for flere ganger kr 210 pr gang. Drop inn kr 250,- Om du vet at du ikke kan være med alle ganger, finnes det mulighet for å kjøpe antall ganger til kr 200 per gang, men de som melder seg på et helt kurs har første prioritering.  

Hva er MediYoga

Mediyoga er en rolig og meditativ yoga form med fokus på pust. Den passer for alle, da den enkelte

øvelse kan tilpasses og du kan velge om du vil sitte på golv eller stol. Er du helt frisk, kan Mediyoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet og indre ro. Du påvirker både kropp og sinn med Mediyoga. 

Den er god for å roe ned nervesystemet og derfor passer godt som en teknikk til  å reduserer stress, påvirke indre uro, smerter, høyt blodtrykk, hodepine og søvnplager. Disse tilstander blir ofte bedre, om vi roer ned kroppen.

Det viktigste er erfaringen du opplever at Mediyoga gir deg, så kom og test en gratis prøve på time. 

Kontaktskjema

Kristin Fjeldstad

Mail: kristin@balanserthelse.no

Telefon: 979 70 927

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon

© 2020 Balansert Helse