yoga Pose

MediYoga

Nye MediYoga kurs høsten 2022

Torsdager 19 - 20.30. 90 min MediYoga oppstart uke 43 torsdag 27 oktober. 6 torsdager til og med 1 desember. Pris for hele kurset er 1320 kr. Vipps Balansert Helse 617957 etter du har sjekket ledig plass. 

 

Pågende kurs:

Muligheter for drop inn. 

Torsdager 19.00 - 20.30. 90 min MediYoga oppstart 1 september. 6 torsdager til og med 6 oktober. Pris: 1320 for hele kurset. 

VIPPS: 617957 - Balansert Helse. 

Om plass mulighet for drop inn time. En enkelt time kr 250. Binder du deg til minst 2 er det kr 220. 

 

Du kan ta igjen tapte timer hos min kollega Tanja. Hun holder litt andre former for yoga, men i samme lokaler. Det forutsetter at det er plass. www.tanjaevensen.com

Ta kontakt om du vil ha en gratis prøve på time eller drop inn. Drop inn kr 250 for en gang,- Om du vet at du ikke kan være med alle ganger, finnes det mulighet for å kjøpe antall ganger til kr 220 per gang, men de som melder seg på et helt kurs har første prioritering.  

Vil du følge meg i en lukket FB gruppe og få guidet video i pust, avspenning, meditasjon og MediYoga, så søk opp min FB side Balansert Helse og be om å bli lagt inn i Kristins pauserom. Les mer om dette under pauserom med Kristin på denne hjemmesiden. Vips nr er: 617957 Balansert helse

Hva er MediYoga

MediYoga er en rolig og meditativ yoga form med fokus på pust. Den passer for alle, da den enkelte

øvelse kan tilpasses og du kan velge om du vil sitte på golv eller stol. Er du helt frisk, kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet og indre ro. Du påvirker både kropp og sinn med MediYoga. 

Den er god for å roe ned nervesystemet og derfor passer godt som en teknikk til  å reduserer stress, påvirke indre uro, smerter, høyt blodtrykk, hodepine og søvnplager. Disse tilstander blir ofte bedre, om vi roer ned kroppen.

Det viktigste er erfaringen du opplever at MediYoga gir deg, så kom og test en gratis prøve på time.