top of page

Nyere forskning viser at mage, hjerte og hjernen vår påvirker hverandre i større grad enn det vi har trodd tidligere. Jeg har i mange år vært opptatt av hva kosthold har å si for vår helse. Jeg er glad i å lage mat og eksperimentere med nye retter, som smaker godt og er gode for kroppen. Vi er ofte vanedyr når det gjelder mat. Ved å teste nye smaker, så trener vi opp smaksløkene våre. Jeg er for å legge til isteden for å ta bort. Test litt nye ting, lag en ny matrett innimellom, kjøp en kokebok og bli inspirert. God og sunn mat er egenomsorg og min erfaring er at man ofte slurver med kosten, når andre ting i livet ikke er i balanse. Mange bruker for eks. mat når de kjenner på ubehagelige følelser. Vi har også ofte lett for å blande ulike former for energi. Når vi egentlig trenger å sove eller stresse ned, så kan kroppen signalisere at den vil ha sukker. Forskning har vist sammenheng mellom sukkerbehov og pustefrekvens. Jeg har mer om dette på mine puste kurs. Vi henger sammen, som jeg bruker å si og et godt liv handler om balanse.  Når jeg nå har en hjemmesiden, så hvorfor ikke dele noen av mine oppskrifter her. Alle oppskrifter er med varianter uten gluten, melk og sukker om du ønsker. Gi meg gjerne tilbakemelding om du prøver noen av oppskriftene : )

Oppskriftsidene er under utarbeidelse og det kommer hver uke nye. De legges ut så snart de er klare.

Gled deg til spennende og sunne oppskrifter :)

bottom of page