Kurs og muligheter

_edited.jpg

Pust deg friskere -nytt kurs

Oppstart:Torsdag 22/10-2020

Antall ganger:  6 ganger, 16.30-18.15.

 

Pris: 2250,- for hele kurset. Inkludert puste fløyte (verdi kr 350,-), 28 dagers puste dagbok, perm m. teori/øvelser

og helseskår.

Sted: Storhamar gata 32.

(Sokkelen til Frisk helse, tverrhuset mot Heidemannsgate)

Dette kurset passer for alle som vil lære mer om pust. Det er felles teori og praktiske øvelser, men det er et individuelt kurs i forhold til at du gjennom kurset gjør et 28 dagers program og jobber med din egen prosess. Du trenger ikke å ha noen plager. Du kan være idrettsutøver og vil lære hvordan du kan bruke pusten til å prestere. Du kan ha astma eller KOLS. Du kan være plaget av stress, du kan sove dårlig, ha hjerteplager, slitenhet/utmattelse eller smerte problematikk. 

- Du vil lære å bli mer bevisst på ditt pustemønster og hva du trenger å jobbe videre med. 

- Du vil lære deg hvordan du gjennom ulike puste teknikker, kan påvirke det autonome nervesystemet og påvirke ulike tilstander.

- Du vil lære dypere teoretisk kunnskap om pusten

- Du vil lære deg ulike puste teknikker du kan bruke

- Du vil lære deg hvordan du kan bruke pusten for å forbedre søvn.

- Du vil lære hvordan du kan bruke pusten til å takle stress

- Du vil lære deg hvordan du kan bruke pusten for å få mer energi.

- Du vil lære deg mer om pust og fysisk aktivitet.

- Du vil lære mer om pust og overvekt.

Pusten påvirker hvordan vi har det og har stor betydning for alle aspekter av vår helse. Pusten er ofte den aktiviteten vi tenker minst på, da den er automatisert og går av seg selv, men som har stor betydning for vår psykiske og fysiske helse. Pusten påvirker hvordan du har det, din søvnkvalitet, ditt energinivå, stressnivå, dine følelser, forbrenningen din, immunforsvaret og huden din. Pusten er gratis, du kan gjøre den hvor og når som helst og det har ingen bivirkninger. 

118074813_312579686834972_77854596525071

TRE - Traume Relase Exercises 

Intro til TRE oppstart tirsdag 13 oktober 2020 fra 16-17.15. Et minikurs, 5 ganger med mål om å bli kjent med teknikken, så du selv kan utføre den på egenhånd hjemme. 

Spesial pris på første kurs: kr 750,- for de som deltar på annet kurs samtidig og 1000 kr for andre. 

Maks 6 deltakere.

Sted: Storhamar gata 32.

TRE er en metode som bidrar til frigjøre dyptliggende spenninger på en dypere og mer komplisert måte enn vanlige avspenningsøvelser. TRE er en metode som du lærer på kurset og som du kan selv bruke på egenhånd. TRE kan beskrives som dyp avspenning fra kroppens kjerne. Livet og alle opplevelser lagres i våre kropper og TRE er en teknikk der kroppen selv  kvitter seg med det som er lagret. TRE kan løse opp emosjonelle spenninger, spenninger som skyldes traumer eller langvarig stress. TRE kan hjelpe til i forhold til muskel spenninger, stress, indre uro, hodepine med mer.

Målet med kurset er at du skal lære mer om metoden og hvordan den påvirker deg og at du på egenhånd selv kan utføre denne teknikken på deg selv etter kurset. TRE er en selvreguleringsteknikk for å frigjøre stress. TRE er også veldig fint å kombinere med avspenning, yoga eller meditasjon og kan hjelpe deg til å få mer ut av egen praksis. 

Ønsker du å bli kjent med teknikken først, finnes mulighet for individuell time. 

 

yoga Pose

MediYoga

Pågående kurs:

Onsdager 10-11.30

Torsdager 16.20-17.45 (prøvetime ved behov, ikke ordinær time)

Torsdag 18.00-19.30

Ta kontakt om du vil ha en gratis prøve på time eller drop inn. Melder du deg på kurs, er det kr 200 pr gang eller om du binder deg for flere ganger kr 200 pr gang. Drop inn kr 250,-

Hva er MediYoga

Mediyoga er en rolig og meditativ yoga form med fokus på pust. Den passer for alle, da den enkelte

øvelse kan tilpasses og du kan velge om du vil sitte på golv eller stol. Er du helt frisk, kan Mediyoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet og indre ro. Du påvirker både kropp og sinn med Mediyoga. 

Den er god for å roe ned nervesystemet og derfor passer godt som en teknikk til  å reduserer stress, påvirke indre uro, smerter, høyt blodtrykk, hodepine og søvnplager. Disse tilstander blir ofte bedre, om vi roer ned kroppen.

Det viktigste er erfaringen du opplever at Mediyoga gir deg, så kom og test en gratis prøve på time. 

Jeg  samarbeider med Tanja Evensen og du kan få teste to av hennes timer gratis om du melder deg på kurs. Se hennes

side: www.tanjaevensen.com

Få nyheter!

Kristin Fjeldstad

Mail: kristin@balanserthelse.no

Telefon: 979 70 927

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon

© 2020 Balansert Helse